Translate

17 Ekim 2015 Cumartesi

16 EKİM 2015 FİLMLERİ

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girdi.
Can Yücel'in yönettiği ve Uğur Yücel, Sarp Apak, Meltem Cumbul, Sinem Kobal, Hasibe Eren, Bülent Şakrak, Sezai Aydın ve Ayça Damgacı'nın oynadığı komedi filmi "Yaktın Beni" izleyiciyle buluştu.


Alper Kaya'nın yönetmenliğini yaptığı kara komedi türündeki "Öyle ya da Böyle" filminde, Serhat Osman Karagöz, Ferit Kaya, Şeyma Korkmaz, Reha Özcan, Erdal Tosun, Selim Erdoğan ve Deniz Özerman gibi isimler rol aldı.


Aykut Karagöl'ün yönetmenliğini üstlendiği korku ve gerilim türündeki "Kü'fa: Cin Kapanı" filmi, bir köy evinde tatile giden ancak tatilleri planladıkları gibi olmayan ve kötü sürprizlerle karşılaşan bir arkadaş grubunun başına gelen olaylar peyazperdeye yansıtıyor.
Johnny Depp, Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton ile Sienna Miller gibi isimlerin oynadığı "Kara Düzen" filminin yönetmen koltuğunda "Çılgın Kalp" ve "Kardeşim İçin" fimleriyle tanınan, Scott Cooper yer alıyor. Film, Güney Boston'ın en azılı suçlusu Whitey Bulger'ın gerçek hikayesini anlatıyor.


BAFTA ödüllü yönetmen Asif Kapadia'nın yönettiği belgesel film "Amy"de ise Beyonce Knowles, Alicia Keys, Amy Winehouse, Mark Ronson veTony Bennett yer alıyor. Film, 2011 yılında hayatını kaybeden ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'un hayatını, kariyerini ve bulimia hastalığıyla mücadelesini konu alıyor.

Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Charlie Hunnam, Tom Hiddleston ve Doug Jones'un başrolünde oynadığı korku filmi "Kızıl Tepe"nin yönetmenliğini, Meksikalı sinemacı Guillermo Del Toro yaptı.
Çocukların merakla izlediği çizgi serilerden My Little Pony, "Arkadaşlık Oyunları" adlı yeni macerası ile vizyonda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder